Current Status
Not Enrolled
Price
220 € + alv 24 %
Koulutuksen aikana opit, miten päästä käsiksi koulunkäyntihaluttomuuden syihin ja miten funktiosta riippuen suunnitellaan interventio koulupoissaolokierteen katkaisemiseksi ja kouluun palaamiseksi sekä siellä pysymiseksi.

Tavoitteet:

Koulunkäyntihaluttomuuden arviointi ja hoito -koulutuspäivä on koulua käymättömän oppilaan opetukseen palaamiseen ja siellä tukemiseen liittyvä koulutus. Opit tutkimusnäyttöön perustuvia konkreettisia ja toimiviksi todettuja toimintatapoja ja malleja. Koulutuksessa luodaan katsaus eri opetusmenetelmiin ja järjestelyihin, vuorovaikutusmenetelmiin ja ymmärtävään kohtaamiseen, joilla voidaan tukea koulussa pysymistä ja ennaltaehkäistä koulupoissaolon kroonistumista.

Koulunkäyntihaluttomuus usein alkaa 1.-2. yläkouluvuoden aikana. Koulusta kieltäytyvillä huomattiin esiintyvän paitsi ahdistuneisuusoireita myös mielialaoireita ja käytösongelmia. Yli puolessa tapauksista näytti perheessä olevan psykiatrisen sairauden historiaa. Sen sijaan, ehkä yllättäen, juuri mitään eroja ei havaittu sairaalahoitoon otettujen ja avohoidossa hoidettujen oireiden vakavuusasteissa ja perherakenteissa.

Kohderyhmä:

Lapsia ja nuoria työssään kohtaavat aikuiset, esimerkiksi koulujen oppilashuoltohenkilöstöä, opetusalan, oppilashuollon, lastensuojelun, sosiaali- ja terveysalan, nuorisotoimen, vanhempainyhdistysten, seurakuntien ja poliisin työntekijät.

Koulunkäyntihaluttomuuden koulutuspäivä videovälitteisesti 21.2.2023, Klo: 9.00-16.00!

Koulutuksen hinta 220 € + alv 24 %

Kouluttaja:

Raul Soisalo
raul.soisalo@psyk.fi
Kouluttajapsykoterapeutti (VET), kliininen yksilö-, pari- ja perheterapeutti, Suomen Psykologisen Instituutin johtava kouluttaja
Hän on myös kirjoittanut kirjan samalla nimellä Raul Soisalo – Särkyvä mieli – lasten ja nuorten psyykkinen oireilu

Lisätietoa: Suomen Psykologinen Instituutti asiakaspalvelu@psyk.pro tai p. 010 2310 333

PERUUTUS JA MAKSUNPALAUTUSEHDOT

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@psyk.pro. Peruutuksia ei vastaanoteta muilla tavoin, esimerkiksi puhelimitse. Lähetämme onnistuneesta peruutuksesta kuittauksen sähköpostitse. Jos et saa vahvistusta peruutuksen onnistumisesta, ole yhteydessä asiakaspalveluun puh. 010 2310 333.

Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, peruutuksesta ei koidu kuluja.

Koulutus Content

About the Instructors