Current Status
Not Enrolled
Price
120 € + alv 24%

Webinaari 7.4.2022 klo 13-16

Taustaa

Taikurikoulu -interventio on kehitetty hahmotushäiriöisten sekä toiminnanohjauksen pulmilla oirelevien 5-9 -vuotiaiden lasten kuntoutusmenetelmäksi. Taikurikoulu on yleensä lapsille hyvin motivoiva ja miellyttävä ja se on ns. toiminnallinen ja luova neuropsykologinen kuntouttamisen menetelmä. 

Kohderyhmä:

Koulutus sopii hyvin varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle, jotka työssään kohtaavat hahmottamisen ja toiminnanohjauksen pulmilla oireilevia lapsia. Koulutus soveltuu myös toimintaterapeuteille, neuropsykiatrisille valmentajille sekä muille lasten kuntoutuksen ammattilaisille.  

Aihe:

Hahmotushäiriöisellä ihmisellä on vaikeuksia käsitellä tai muokata näönvaraista ja tilallista informaatiota mielessään sekä luoda toimintaa tukevia mielikuvia. Vaikeudet voivat liittyä esineiden tunnistamiseen ja löytämiseen, etäisyyksien hahmottamiseen, kokoamiseen ja muokkaamiseen liittyvään toimintaan tai ympäristössä liikkumiseen ja suunnistamiseen. Kyse ei ole aistitoiminnan häiriöistä, vaan vaikeuksien taustalla on aivotoiminnalliset tekijät. Taikurikoulu -interventio koostuu ikään ja kehitystasoon sekä motorisiin taitoihin nähden lapselle soveltuvista taikatempuista, joita lapset yleensä motivoituvat harjoittelemaan myös kotonaan. Näin lapsi saa paitsi tehokasta kuntoutusta, myös onnistumisen kokemuksia varsin nopeasti sekä konkreettisia keinoja saada ympäristöstä positiivista palautetta niin vertaisiltaan kuin aikuisverkostoltaan. Koulutuspäivän aikana perehdytään menetelmään ja opitaan itsekin n. 20 näyttävää taikatemppua.

Kouluttaja

Raul Soisalo, kouluttajapsykoterapeutti VET, kliininen pari-, perhe ja yksilöpsykoterapeutti (lapset, nuoret, aikuiset), kriisiterapian, geriatrisen psykoterapian ja neuropsykiatrisen hoidon kouluttaja

Lisätiedot

Koulutus kestää 3h ja se järjestetään Webinaarina 7.4.2022 klo 13-16. Osallistumismaksuun 120€ sisältyy menetelmän opas sekä instruktiovideo.

Koulutuksen aikana perehdytään menetelmään ja opitaan itsekin n. 20 näyttävää mutta suhteellisen helppoa taikatemppua. Kouluttaja Raul Soisalo, kouluttajapsykoterapeutti VET, kliininen pari-, perhe ja yksilöpsykoterapeutti (lapset, nuoret, aikuiset), kriisiterapian, geriatrisen psykoterapian ja neuropsykiatrisen hoidon kouluttaja Lisätiedot Koulutus kestää 3h ja se järjestetään Webinaarina 7.4.2022 klo 13-16. Osallistumismaksuun 120€ sisältyy menetelmän opas sekä instruktiovideo.

About the Instructors