Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This koulutus is currently closed

Koulutus videovälitteisesti 14.12.2022!

Koulutuspaikka: Zoom-alusta
Koulutusaika: 9.00-16.00

KOULUTUSPÄIVÄ TOIMINNALLISISTA MENETELMISTÄ VUOROVAIKUTUKSESSA

  • Miksi ihminen käyttäytyy niin kuin käyttäytyy?
  • Minkä vuoksi puhe ei aina tehoa?
  • Minkä takia toisinaan ollaan yhteistyökykyisiä, toisinaan ei pätkääkään?

KOULUTUKSEN TAVOITTEET:

Tunnistaa niitä ammatillisia vuorovaikutustilanteita, joissa on indikaatiot (tai kontraindikaatiot) toiminnallisempaan työskentelyyn pelkän keskustelun lisäksi. Löytää jokaiselle ammattilaiselle itselle ja omaan työskentelytapaan soveltuvia menetelmiä viedä omaa asiakastyötä pykälän verran toiminnallisempaan suuntaan silloin, kun sille on selkeä tarve ja tilaus.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖÄ:

Koulutuksessa esitellään lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, kuinka toteuttaa erilaisia ohjaustehtäviä ja ammatillisia vuorovaikutustilanteita tavoitteellisesti tuomalla toiminnallisuutta keskustelun lisäksi tai sen tilalle.

Koulutuksessa esiteltävien harjoitteiden instruktiot voivat helpottaa esimerkiksi ryhmätlanteissa tutustumista toisiin ihmisiin leikillisyyden ja ilmaisun kautta sekä tukea ryhmän vuorovaikutustilanteita tuoden niihin uusia mahdollisuuksia luovan toiminnan avulla. Koulutuksessa esiteltäviä toimintaohjeita voi soveltaa eri ikäisten osallistujien kanssa sosiaali-, terveys-, ja kasvatusalojen ympäristöissä. Niissä hyödynnetään tarinoita, kuvia, musiikkia, liikkumista, leikkiä, sanoja, mielikuvia, kekseliäisyyttä, kuuntelua ja ryhmän yhteisen innostuksen löytämistä.

KOULUTTAJANA Raul Soisalo

Kouluttajapsykoterapeutti (VET), kasvatuspsykologi, kliininen pari- perhe- ja yksilöpsykoterapeutti (kela- ja valvirapätevyys yksilö-, pari- ja perheterapiassa: lapset, nuoret, aikuiset), neuropsykiatrian, kriisi- ja traumapsykologian kliinisen kouluttajan erityispätevyys, Työnohjaaja (STOry), PD Integrative psychotherapy

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen hinta on 189€ + alv 24 % / osallistuja.

PERUUTUS JA MAKSUNPALAUTUSEHDOT

About the Instructors