Usein kysyttyä

Pääsääntöisesti kyllä. Käytämme yleensä Zoomia, tai Microsoft Teams tai Google Connect sovellusta. Etäosallistumisen ehtona on riittävä nettiyhteys, sekä kamera ja mikrofonin käyttömahdollisuus. Ainoat poikkeukset ovat koulutukset kriisi-intervention harjoittelupäivät sekä tietyt osat työnohjaajakoulutusta, jossa harjoitellaan metodeja ja työnohjaustapoja, jotka edellyttävät samassa fyysisessä tilassa olemista.

Voi. Kuluitta voi maksaa vuoden koulutuksen samalla laskulla neljässä erässä siten, että puolet hinnasta on maksettu puoliväliin mennessä ja koko koulutus on maksettu viimeistään 2kk ennen sen päättymistä. Aloittaessaan koulutuksen ja otettuaan opiskelupaikan vastaan, sitoutuu maksamaan koko koulutuksen, ei vain ensimmäistä erää. Myös muunlaiset maksuohjelmat ovat mahdollisia, mutta niihin voi aiheutua laskutuslisä, 7 euroa laskua kohti. Erämaksusopimus neljästä erästä ei edellytä muuta kuin koulutuksen alkuperäisen laskun ensimmäisen erän (vähintään 25% laskusta) suorittamista eräpäivään mennessä.

Jos olet prosessikoulutuksen opiskelija ja käytät moodlea koulutus.estudy.fi – kokeile tyhjentää selainhistoria ja varmista, että olet sivulla https://koulutus.estudy.fi 

Jos Sinulla on siellä tili, niin voit kokeilla resetoida salasanaa. Ellet saanut 5min sisään viestiä siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla tili on tehty, niin se on juuttunut roskapostisuodattimeen tai vaihtoehtoisesti se sähköpostiosoite ei enää ole käytössä, jolloin tulee perustaa uusi käyttäjätili ja mielellään sellaiseen sähköpostiin, joka pysyy opiskelijan hallussa koko koulutuksen ajan. Roskapostisuodattimeen on hyvä laittaa asetukseksi, että se vastaanottaa viestejä estudy.fi sekä psyk.pro että psyk.fi osoitteista, niin pysyy kartalla paremmin asioista, kun viestit tavoittavat. 

Elinikäisen oppimisen kannattajina uskomme räätälöintiin ja pidämme sitä jopa välttämättömänä. On mielekkäämpää opiskella sellaista, josta on itselle hyötyä ja vieläpä siten, että opiskelumenetelmätkin palvelevat omia tarpeita. Meillä räätälöidään lähtökohtaisesti kaikki ja joka kerta uudelleen, sillä harvoin täsmälleen sama toteutus sattuu sellaisenaan palvelemaan kovin suurta osaa moniammatillisesta opiskelijakunnasta. 

Tilauskoulutukset räätälöidään niin ikään tarvittaessa pienimuotoisia ennakkokartoituskyselyjä hyödyntäen. On myös kauttamme mahdollista tilata henkilöstön osaamistarvekartoituksia henkilöstön kehittämisen suunnittelun tueksi. 

Prosessikoulutuksissa on melko selkeä sapluuna poissaolojen varalta, jossa yleisohje on, että sitten joutuu katsomaan em. koulutuspäivän tallenteen tai muuta vastaavaa, jotta ei jäisi paitsi aivan kaikesta mitä sinä päivänä tarjoutui. Emme teetä poissaolon korvaustehtäviä tehtävien itsensä vuoksi, vaan ainoastaan sellaisia, jotka palvelevat itse kunkin oppimistavoitteita. Jos joutuu perumaan osallistumisensa koko koulutuksen, niin peruutusehdoistamme löytyy hyvät instruktiot. 

 

Annamme mieluusti erillisiä tarjouksia koulutuksistamme ja palveluistamme, kunhan tiedämme: 

  • mitä suunnilleen halutaan
  • mihin halutaan
  • missä laajuudessa, minkä vahvuisena tai millä frekvenssillä
  • milloin halutaan 
  • osallistujamäärä
  • yhteystiedot
  • voi myös lähestyä ranskalaisittain ja kertoa paljonko olisi rahaa käytettävissä, jolloin me voimme kertoa mitä sillä rahalla kykenisimme muut reunaehdot huomioiden parhaimmillamme toteuttamaan.
  • Voi pyytää vapaasti tarjousta emailitse asiakaspalvelu@psyk.pro tai puhelimitse 010 2310 333 tai lomakkeella.

Mikäli olet tilannut meiltä fyysisen tuotteen, niin sen saapuminen voi viedä jopa 2 viikkoa, koska meiltä lähtevät tilaukset pääsääntöisesti kerran viikossa, usein perjantaisin. Uskomatonta kyllä, postilla voi kestää joskus yli viikkokin kirjalähetyksen toimittamisessa. Mutta, jos tilauksestasi on kulunut jo yli 2 viikkoa, kannatytaa tiedustella asiakaspalvelusta onko tilaus lähtenyt. Jos olet saanut tilausvahvistuksen, niin se on viikon sisään lähetetty. 

Lyhytterapiakoulutukseen hakeutuminen ei todellakaan edellytä, että ensin olisi suoritettuna psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot 30 op, jotka meillä kulkevat nimellä psykoterapian perusvalmiudet 30 op. Vaan sen sijaan, jos suorittaa meillä lyhytterapiakoulutuksen, saa samalla todistuksen, että on suorittanut psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot 30 op sisältyen ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen lyhytterapiakoulutukseen 40 op. Tällä varmistetaan se, että jos haluaa aikanaan jatkaa yliopistossa psykoterapeuttikoulutuksessa, niin niihin edellytettävät opinnot tulevat myös näillä opinnoilla kuitatuiksi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

asiakaspalvelu@psyk.pro

10:00-15:00
050 5323323
010 2310333