Johtajan muistikoulu


  • Tuntuuko Sinusta, että uuden oppiminen on vaikeaa?
  • Onko kovalevysi täynnä?
  • Ahdistaako informaatiotulva?
  • Haluaisitko vaihtaa muistisi parempaan?

Kun Sinä muistat – Sinut muistetaan.

Parempi muisti ei ole lahjakkuus vaan taito, joka on kaikkien opittavissa. Osallistu kansainväliseen huippukoulutukseen, joka on ainoa laatuaan maailmassa.

Kouluttajana toimii taikuri, lääkäri ja muistikouluttaja Martti Vannas. Koulutuksen aikana tullaan rikkomaan muistin pölyttyneet myytit ja sähköistämään jokaisen osallistujan muisti nykypäivään.

Muutos muistissasi tapahtuu jo tilaisuuden aikana! Yli 20 vuoden ja yli 2200 esityksen kokemuksella luvassa on kaksi tuntia verbaalitykitystä, kasapäin naurua ja oivalluksia muistista sovellettavaksi välittömästi.

Katso myös kuinka Martti Vannas valmentaa Dubailaista artistia Two Tonea muistamaan 20 mielivaltaista sanaa muutamassa minuutissa.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen avulla opit toimivia muistitekniikoita, joiden avulla opit muistamaan paremmin, enemmän ja nopeammin. Voit helposti palauttaa mieleen muun muassa tapaamiesi ihmisten nimet, tärkeiden tapaamisten asiat, lukuisat tunnukset ja salasanat sekä merkitykselliset päivämäärät. Muistikoulutuksen seurauksena suoriudut työstäsi tehokkaammin ja elämänlaatusi paranee.

Päivän kulku

09.30-10.00 Kämpin aamiainen
10.00-12.30 Muistikoulutus

Kenelle

Johtavissa asemissa oleville henkilöille, muun muassa toimitusjohtajat, henkilöstöpäälliköt sekä erilaisissa vuorovaikutusammateissa olevat ylemmät toimihenkilöt.

Kouluttaja

Martti Vannas, muistikouluttaja, taikuri, lääkäri.
www.marttivannas.com

”Olemme tilanneet Martti Vannaksen muistikoulutuksen yli 20 kertaa, ja siksi voimme vilpittömästi suositella sitä. Sisältö on huikea, silmät avaava kokonaisuus, ja jää taatusti mieleen!”
Päivi Peltola, tuotepäällikkö, Novartis Finland Oy

”Muistikoulutuksesi oli ainutlaatuinen luennon, taikuuden ja muistitekniikoiden yhdistelmä. Kiitos, teit tilaisuudestamme todella mieliinpainuvan!”
Marianne Villa, markkinointiviestintäpäällikkö, Omnicom Media Group Finland Oy

Osallistumismaksu

390 € + alv 24 %, sisältäen kurssimateriaalin ja runsaan ja maittavan aamiaisen

Ilmoittaudu

Täytä ilmoittautumislomake tästä
tai ota yhteyttä asiakaspalveluun, yhteystiedot alla.

Lisätietoja ja yhteydenottopyynnöt

Asiakaspalvelu
toimisto@psyk.fi
010 2310 334
050 576235

Pyydä tarjous yrityksellesi!