Vakuuta esiintyjänä, aukaise äänesi


 

Suomen Psykologinen Instituutti
Meritullinkatu 4 B 8-9, Helsinki

Koulutuksen tavoite

Haluaisitko kehittyä esiintyjänä ja olla luonteva suurenkin yleisön edessä? Esiintymisvalmennuksessa perehdytään asiantuntevan ja vakuuttavan esiintymisen rakentamiseen, yleisöanalyysin tekemiseen ja seikkoihin, jotka tekevät esityksestä mieleenpainuvan. Opit psykologisia keinoja hallita esiintymisjännitystä ja tapoja vahvistaa viestin sanomaa kehonkielesi avulla.

Koulutuksessa tutustutaan myös äänenkäyttöön ja opitaan ehkäisemään äänen käheyttä ja väsymistä.

Jännittämisen sijaan esiintymisestä voi jopa oppia nauttimaan. Toimivien harjoitteiden avulla jokainen voi kehittyä varmaksi esiintyjäksi.

Keskeinen sisältö

  • Esiintymisjännityksen hallinta
  • Puheen, esityksen rakentaminen ja sujuva ilmaisu
  • Itsevarmuuden kehittäminen
  • Vuorovaikutus yleisön kanssa
  • Äänenkäyttö ja äänen painot
  • Oman äänen kehittäminen ja oman äänen repertuaari
  • Käytännön harjoitukset

Kenelle

Koulutus soveltuu mainiosti asiantuntijatehtävissä sekä erilaisissa esimiestehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat jalostaa omia esiintymistaitojaan. Koulutus sopii myös hyvin kaikille puheammattilaisille ja työssään paljon esiintyville henkilöille.

Kouluttaja

Sara Rouvinen, Sanabox Oy, Puheviestinnän ja vokologian FM

”Saran koulutuksessa opin miten esiintyä vakuuttavasti isonkin yleisön edessä. Sara on kannustava ja loistava esiintymisvalmentaja.”

”Koulutus on erittäin hyödyllinen kaikille puhetyötä tekeville! Ääni on osa persoonallisuutta ja tärkeä väline ammatissa. Kukaan ei ole valmis esiintyjä”

Osallistumismaksu

340€ + alv 24 % laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Koulutus, materiaalit, lounaat ja muu tarjoilu sisältyvät hintaan.

Ilmoittaudu

Tulossa seuraavan kerran syksyllä 2018.

Lisätietoa

Asiakaspalvelu
toimisto@psyk.fi
010 2310 334
050 576 5235