Suurerhe

39,00  +alv

Tuotetunnus (SKU): kir0007 Osasto:

Taustaa teokselle

Suurerhe on tarina Suurerheen perheestä, joka asuu Erhelässä. Suurerheen perhe ei ole mikään tavallinen perhe, koska yhden suurerheen myötä heistä tulee suurperhe ja myöhemmin vielä uusperhe. Suurerhe on solmukas tarina perheestä, jonka jäsenet tekevät virheitä, ovat välillä kovaäänisiä ja usein myös kummallisia kuin jäätelötötteröt väärinpäin. Kaikesta huolimatta he löytävät yllättävistä ominaisuuksistaan ratkaisun ongelmiinsa.

Keitä ovat Kynttilä ja Hymisijä, ja mitä tapahtuu Laventeli Suurerheelle, kun hän muuttuu kokonaan siniseksi? Uppoudu kirjailija, kirjallisuusterapeutti ja psykoterapeutti Jussi Sutisen kirjoittamaan kielettömään tarinaan, joka sukeltaa perheiden ja uusperheiden ytimiin lapsen mielellä ja kielellä. Inhimillinen tarina käsittelee eroa ja perustuu satuterapian teoriaan.

Tekijöiden esittely

Jussi Sutinen

Kirjailija, kirjallisuusterapeutti, psykoterapeutti

Jussi Sutinen on kirjoittanut aikaisemmin lastenkirjan Sininen talo, joka käsitteli huostaanottoa. Sutinen on julkaissut kaksi runokokoelmaa. Suurerhe on kirjailijan toinen lapsille suunnattu teos ja se jatkaa yhteiskunnallisia aiheita käsittelevää lastenkirjojen sarjaa. Sutinen käyttää teoksissaan satuterapian keinoja.

Katrin Erlich

Kuvittaja, taidegraafikko

Kirjan kuvittanut Katrin Ehrlich on valmistunut Viron taideakatemian grafiikan linjalta. Työskenneltyään melkein kymmenen vuotta grafiikkasuunnittelijana Ehrlich päätti kokeilla jotain uutta ja näin syntyi hänen ensimmäinen pikkulapsille tarkoitettu kuvakirjansa. Hän innostui kuvittamisesta niin paljon, että viimeisen kymmenen vuoden aikana Ehrlich on omistautunut juuri lastenkirjojen kuvittamiselle.

Hinta

Suurerhe satukirjan hinta on 39€ (sis alv ja postituskulut),
2-4 kpl = 35€/kirja
5-10 kpl = 30€/ kirja

suuremmista eristä kysy tarjous asiakaspalvelu@psyk.fi