Palvelut

Systemia 1 – Ajankohtaisia Artikkeleita Perheterapiasta

35,45  +alv

Kirjan toimittaja VET Perheterapeutti Raul Soisalo on toiminut vuodesta 2006 Suomen Perheterapiayhdistyksen tiedetoimittajana. Tähän tehtävään kuuluu raportoida suomalaiselle perheterapeuttikunnalle uusista ja vanhoista tutkimustuloksista sekä ideoista läheltä ja kaukaa.

Tuotetunnus (SKU): kir0008 Osasto:

Toim. Raul Soisalo

Kirjan tausta

Kirjan toimittaja VET Perheterapeutti Raul Soisalo on toiminut vuodesta 2006 Suomen Perheterapiayhdistyksen tiedetoimittajana. Tähän tehtävään kuuluu raportoida suomalaiselle perheterapeuttikunnalle uusista ja vanhoista tutkimustuloksista sekä ideoista läheltä ja kaukaa. Tämän työn tuloksena on ikään kuin sivutuotteena syntynyt idea kirjasarjan toimittamisesta. Nyt julkaistava ensimmäinen kirja on kovakantinen ja koostuu 13 artikkelista sisältäen n. 230 sivua. Kirja sopii peruslukemistoksi perheneuvoloihin, perheasiain neuvottelukeskuksiin, perheterapeuteille, yksilöpsykoterapeuteille, alan opiskelijoille, sosiaalityön, perhelääketieteen, psykologian ja ohjauksen asiantuntijoille sekä muille perhetyötä tekeville.

Kirjan artikkelit

I Perheterapian vaikuttavuus
II Uskottomuus ja sen käsittely terapiassa
III Internet ja perhe
IV Kun muslimiperhe tulee terapiaan
V Perheitä sateenkaaren kaikissa väreissä
VI Kun lapsi ei halua mennä kouluun
VII Perheterapiaa ja somaattisia ongelmia
VIII 50 niksiä haastavasti käyttäytyvän nuoren varalle
IX PAS puntarissa
X Mindfulness – ikivanha ja uusi menetelmä
XI Parentifikaatio – roolien vääristyminen perheessä, syitä ja seurauksia
XII Perheterapiaa ei-länsimaisessa ympäristössä
XIII Perheen nuoret ja seksi

Tilaa emailina osoitteeseen asiakaspalvelu@psyk.fi. Kirjan hinta on 39 € sis. alv 10 % sekä postituskulut. Perheterapiayhdistyksen jäsenille 30 €.