Vuorovaikutusvälineitä lasten ja nuorten kanssa keskusteluun


Kenelle

Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille.

Idea

Hoito- ja kasvatustyön yksi tärkeimpiä elementtejä on kielellistäminen ja ulkoistaminen. Samalla tulemme järjestelleeksi vaikeita tunteita ja ristiriitoja. Varsinkin lasten ja nuorten kanssa pitää löytää koko ajan uusia tapoja saattaa vaikeat tunteet sanoiksi, symboleiksi ja muodoiksi. Miten räpätään terapiassa? Mitä perhepiirroksilla voi tehdä? Mihin perustuu satujen parantava voima? Miten elokuvia tai videoita voi hyödyntää?

Koulutuksen tavoitteena on antaa uusia luovia reittejä omaan työhön eri asiakasryhmien kanssa ja innostaa uusien menetelmien äärelle. Kokemuksellisuuden lisäksi koulutus tarjoaa tietoa luovuuden hoitavuudesta sekä suhdekeskeisen hoidon ja ajattelun tärkeydestä.

Hinta

Osallistumismaksu 195€+alv 24% sisältäen aamu- ja iltapäiväkahvit (lounas omakustanteinen).

Aika ja paikka

Järjestetään seuraavan kerran 12.2.2018. Helsingissä.

Vaihtoehtoisesti verkkokurssilisenssi 145€ + alv 24 %. Lisenssi on voimassa kolmen kuukauden ajan.

Ilmoittautuminen

toimisto@psyk.fi tai täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomakkeemme

Koulutus on saatavana myös tarpeen ja toivomuksen mukaan työyhteisön tilauskoulutuksena, joka voi olla kestoltaan 4-8 tuntia.

Kouluttaja

Jussi Sutinen

Kirjailija, Psykoterapeutti, Pari- ja perheterapeutti, Kirjallisuusterapeutti, Suomen Psykologisen Instituutin lastensuojelutyön metodiikan sekä traumatisoituneiden lasten ja perheiden terapeuttisten auttamismenetelmien asiantuntijakouluttaja

jussi.sutinen@psyk.fi