Mielen lääkkeet


Aika ja paikka

Hinta: 249€ (+alv 24%), + tentti ja sertifikaatti 299€ (+alv 24%)

 

Koulutuksen aiheita

a. Mitä ne ovat
b. Miten ne vaikuttavat
c. Miten niistä päästään eroon
d. Koulutukseen sisältyy ennakkomateriaali ja halutessaan osallistuja voi suorittaa psyykelääkehoidon tentin, josta saa todistuksen (erillinen ilmoittautuminen, katso alta).

Ilmoittautuminen

Lisätietoja voi kysellä asiakaspalvelusta toimisto@psyk.fi tai 050-5765235.

Kouluttaja

Marja Vihervaara

Olen helsinkiläinen psykiatri ja aloitteleva standup-koomikko, jonka elämänpolun varrella on riittänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Sanottavaa on kertynyt reppuun vuosien mittaan.

Koska paras oppi elämältä syntyy itse kokien, on koulutuksissanikin läsnä eletyn elämän maku. En pakene kysymyksiä tai kommentteja, päinvastoin.

Psykiatrin koulutuksen lisäksi olen nuoruusvuosistani lähtien harjoittanut itämaisia meditaatiotekniikoita ja kehollisia menetelmiä sekä myöhemmin, lääkäriksi valmistuttuani, kouluttautunut psykoterapeutiksi (lopputyötä vaille!) sekä yhteisöllisten menetelmien työnohjaajaksi. Pään biohakkerointi eli suoritusten optimoiminen on tullut myös tutuksi, olipa kyse sitten elämäntapatekijöistä tai teknologisista hoitomuodoista (neurofeedbackista tai aivojen stimulaatiotekniikoista).

Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi pientä koiraa, harrastukset liittyvät komiikkaan ja käsikirjoittamiseen sekä Töölön puistoissa kävelyyn.