Asiakkaan kotiin tehtävän työn ABC


Työ asiakkaan kodissa tulee lisääntymään tulevien vuosien aikana, koska monet haluavat asua omassa kodissa erilaisista elämässä ilmenevistä haasteista huolimatta ja lisäksi kotiin tehtävän työn katsotaan olevan laitoshoitoa edullisempaa sekä ihmislähtöisempää.

Millaista kotona on asua, kun sinne tulee työntekijä? Entä millaista on työskennellä toisen kodissa? Millaisia ajatuksia omaan kotiin tuleva työntekijä saattaa herättää sinussa tai asiakkaassasi? Millaisilla teoreettisilla ja käytännöllisillä välineillä toisen kotiin kannattaisi tehdä työtä?

Muun muassa näistä asioista opiskellaan ja keskustellaan tässä koulutuksessa.

Kenelle?

  • Sinulle, joka teet työtäsi toisen kodissa tai pohdit aloittavasi sitä.
  • Oletko miettinyt, mitä asiakas ajattelee, kun menet hänen kotiinsa tekemään työtäsi?
  • Miltä itsestäsi tuntuu mennä toisen kotiin tekemään työtäsi?
  • Mitä kaikkia asioita, sinun kannattaisi pohtia ja millä tavalla sinun kannattaisi olla, kun työskentelet toisen kotona.
  • Koulutus sopii niin lasten, aikuisten, vanhusten kuin erityisryhmien kanssa työskenteleville.

 

Tarjolla tällä hetkellä verkkokurssina 145€ + alv 24 %. Verkkokurssi on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

Saatavana myös tilauskoulutuksena, kysy lisää!

Otteita ohjelmasta

Koulutus sisältää teoreettisia lähtökohtia työskentelyyn sekä käytännön esimerkkejä toisen kotiin tehtävästä työstä. Lisäksi koulutukseen sisältyy kokemuksellisuuden pohdintaa ja esimerkkejä kokemuksellisuudesta joita käsitellään mm. videomateriaalin avulla. Merkittävänä osana koulutuksessa ollaan sellaisten asioiden äärellä, joita oma kokemushistoria tuo esiin liittyen toisen kotiin tehtävään työhön.

Kouluttaja

Psykologi, kouluttajapsykoterapeutti Jani Lehtinen.

Hinta

Koulutuksen hinta 145€ + alv 24 %
6 tunnin mittainen koulutus (sis. luentomateriaalin ja kahvin/teen)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu asiakaspalveluumme toimisto@psyk.fi, p. 010 2310 334 tai 050 5765 235, tai täyttämällä sähköinen hakulomake:

Huom! Koulutus on saatavana myös tarpeen ja toivomuksen mukaan työyhteisön tilauskoulutuksena, joka voi olla kestoltaan 4–8 tuntia.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Koulutuspaikan voi myös luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle ilmoittamalla uuden
osallistujan nimen.

Ilmoittaudu

  • Laskun saajan tiedot