Mindfulness apuna stressin kohtaamisessa


Taustaa koulutuspäivälle

Jokainen meistä kokee ajoittain stressiä. Stressi voi toimia ns. virittäjänä, jolloin se aktivoi sinua parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Mutta miten käy, kun stressi alkaakin muuttua kuormittavaksi? Olo tuntuu tukalalta, ajatukset eivät kulje, keho alkaa vaiheittain oireilemaan ja stressaavien tilanteiden yhä jatkuessa voi seurata totaalinen väsyminen – jopa burn out. Mindfulness apuna stressin kohtaamisessa -kurssilla tutustumme stressin fysiologiaan, mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja miten tunteet ja keho reagoivat siihen. Miten voimme itse auttaa itseämme stressaavissa hetkissä niin etteivät ne kroonistu. Mindfulness-harjoitukset auttavat hallitsemaan stressiä ja sitä kautta koettu hyvinvointi lisääntyy. Päivän aikana on lyhyitä teoriaosuuksia ja paljon monipuolisia harjoituksia, jotka auttavat pysähtymään omaan itseen, sekä yhteisiä keskusteluja.

Aika ja paikka

Saatavana myös tilauskoulutuksena, kysy lisää!

Otteita ohjelmasta

  • Hyvä/paha stressi
  • Uusimpia tutkimustuloksia stressistä ja sen vaikutuksesta tunteisiin ja kehoon
  • Hankalat tunteet kohtaamisissa ja niistä irtipäästäminen
  • Välineitä oman stressin hallintaan

Hinta

Koulutuksen hinta 145€ + alv 24 % 7 tunnin mittainen koulutus (sis. kahvin/teen), mahdollisuus ostaa ohjattuja CD levyjä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu asiakaspalveluumme toimisto@psyk.fi, p. 010 2310 334 tai 050 5765 235, tai täyttämällä sähköinen hakulomake:

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Koulutuspaikan voi myös luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle ilmoittamalla uuden osallistujan nimen.

Kouluttaja

Ulla Nuutinen

TtL, KM, mindfulness-ohjaaja, työnohjaaja STOry, opinto-ohjaaja, työnohjaajakouluttaja, mindfulness-kouluttaja, Suomen Psykologisen Instituutin kouluttaja