Mindfulness ja myötätunto itseä kohtaan


Taustaa koulutuspäivälle

Positiivisen psykologian tutkija Kirstin Neff on havainnut tutkimuksissaan, miten hankalissa tunteissa ja elämäntilanteissa usein rankaisemme itseämme vielä lisää. Myötätunto itseä kohtaan -päivän aikana tutustumme lyhyiden teoriaosuuksien, keskustelujen ja harjoitusten kautta myötätuntoon ja siihen kuinka myötätuntoisia olemme itseämme kohtaan, sekä miten voisimme kehittää myötätuntoisuutta itseä kohtaan.

Aika ja paikka

Saatavana myös tilauskoulutuksena, kysy lisää!

Otteita ohjelmasta

  • Mitä myönteisyystaidoilla tarkoitetaan
  • Uusimpia tutkimustuloksia myönteisyystaidoista
  • Myötätunto hankalien tunteiden kohtaamisissa
  • Oma asenne myönteisyystaidoissa
  • Kuinka kehittää omaa myötätuntoisuutta.

Hinta

Koulutuksen hinta 145€ + alv 24 %
7 tunnin mittainen koulutus (sis. luentomateriaalin ja kahvin/teen)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu asiakaspalveluumme toimisto@psyk.fi, p. 010 2310 334 tai 050 5765 235, tai täyttämällä sähköinen hakulomake:

Koulutus on saatavana myös tarpeen ja toivomuksen mukaan työyhteisön tilauskoulutuksena, joka voi olla kestoltaan 4-8 tuntia.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Koulutuspaikan voi myös luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle ilmoittamalla uuden osallistujan nimen.

Kouluttaja

Ulla Nuutinen

TtL, KM, mindfulness-ohjaaja, työnohjaaja STOry, Suomen Psykologisen Instituutin kouluttaja