Mindfulness osaksi omaa elämää


Taustaa koulutuspäivälle

Mindfulness-matka on edennyt viimeiseen kurssipäivään Mindfulness osaksi omaa elämää. Olet nyt tutustunut eri kurssipäiviemme aikana teoriaan, ehkäpä lukenutkin itsenäisesti kirjallisuutta ja tehnyt harjoituksia. Silti mindfulness-harjoitukset tuntuvat vain jäävän päivittäisistä toiminnoista pois. Tällä kurssilla palautamme mieliimme uusimpia mindfulness-tutkimustuloksia, jotka tukevat harjoittelun systemaattisuutta. Miksi harjoituksia tulisi tehdä säännöllisesti?

Rakennamme päivän aikana jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen suunnitelman, jota noudattamalla pääset alkuun ja näin saat rakennettua siemenen säännölliselle harjoittelulle. Päivän aikana lyhyitä teoriaosuuksia, keskustelua ja vahvistavia harjoituksia.

Saatavana myös tilauskoulutuksena, kysy lisää!

Otteita ohjelmasta

  • Oman asenteen vaikutus toimintaan
  • Itsemyönteisyystaitojen vahvistaminen
  • Henkilökohtaisen suunnitelman rakentaminen
  • Monia harjoituksia

Hinta

Koulutuksen hinta 145 € + alv 24 %
7 tunnin mittainen koulutus (sis.kahvin/teen), mahdollisuus ostaa ohjattuja CD-levyjä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu asiakaspalveluumme toimisto@psyk.fi, p. 010 2310 334 tai 050 576 5235, tai täyttämällä sähköinen hakulomake:

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Koulutuspaikan voi myös luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle ilmoittamalla uuden osallistujan nimen.

Kouluttaja

Ulla Nuutinen

TtL, KM, mindfulness-ohjaaja, työnohjaaja STOry, opinto-ohjaaja, työnohjaajakouluttaja, mindfulness-kouluttaja, Suomen Psykologisen Instituutin kouluttaja