Peruskurssi Mindfulness-menetelmän saloihin


Aika ja paikka

Saatavana myös tilauskoulutuksena, kysy lisää!

Kenelle

Sinulle, joka olet kiinnostunut kuulemaan ja kokemaan miten kansainvälisesti tutkitulla menetelmällä voidaan vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja sitä kautta työssä jaksamiseen.

Sinun hyötysi

Tutustut mindfulness-ideologiaan, kuulet uusimpia tutkimustuloksia mindfulnessin vaikuttavuudesta, pääset harjoittelemaan menetelmää tapaamisessa sekä saat ohjeita/neuvoja miten jatkaa eteenpäin. Koulutuksissa sinulla on mahdollisuus tutustua ja ostaa CD levyjä, joissa on ohjattuja mindfulness-harjoituksia.

Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus ilmoittautua muihin osioihin, joissa syvennetään mindfulness-tietoutta:

Otteita ohjelmasta

  • Mindfulnessin historia
  • Mitä mindfulness tarkoittaa
  • Mindfulnessin vaikutukset kehoon, ajatteluun ja tunteisiin
  • Mindfulness-harjoitukset

Lue lisää mindfulnessin hyödyistä ja vaikutuksista aivojen kuvantamistutkimussa saaduista tuloksista.

Hinta

Koulutuksen hinta 145 € + alv 24 %
7 tunnin mittainen koulutus (sis. kahvin/teen), mahdollisuus ostaa ohjattuja CD levyjä

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu asiakaspalveluumme toimisto@psyk.fi, p. 010 2310 334 tai 050 5765 235, tai täyttämällä sähköinen hakulomake:

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Koulutuspaikan voi myös luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle ilmoittamalla uuden osallistujan nimen.

Kouluttaja

Ulla Nuutinen

TtL, KM, mindfulness-ohjaaja ja -kouluttaja, työnohjaaja STOry, opinto-ohjaaja, työnohjaajakouluttaja. Suomen Psykologisen Instituutin kouluttaja.