11.5.2020 Nepsy-kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja, R.Soisalo+kokemusasiantuntijat

Koulutuspaikka: Etäyhteys, https://psyk.clickmeeting.com/nepsyhelsinki

Koulutusaika: 9.00-16.00

Päivän ohjelma:

Klo: 9.00 johdanto päivään

Klo: 9.00-12.00  puhuvat Autismikirjon kokemusasiantuntijat Iina Karhu ja Anniina Ala-Soini elämästä kirjon ihmisenä, kohtaamistaan haasteista, mistä on ollut heille apua, minkälaisia toiveita heillä olisi esittää alan ammattilaisille kirjon ihmisten puolesta.

Klo: 12.00-14.00 Kokemusasiantuntijat Jenne Brigatti ja Klaus Karkia puhuvat toimivasta adhd kuntoutuksesta sekä aistipulmista osana oirekuvaa, kohtaamistaan haasteista ja toimivista keinoista selviytyä.

Lisäksi osallistujilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kysyä heiltä, jotka tietävät omakohtaisesti paljon.

Koska tämä on ohjelman mukaan syksyllä 2019 aloittaneiden viimeinen lähiopetuspäivä, olisi tässä normaalisti koulutuksen päättämiseen liittyvät proseduurit. Koulutuksen päättäminen tapahtuu nyt niin, että siinä vaiheessa, kun opiskelijalla on kaikki suoritukset kasassa, hän voi ilmoittaa asiasta erikseen sähköpostitse: asiakaspalvelu@psyk.pro tai puhelimitse 0102310333, jonka jälkeen suoritukset tarkistetaan, ja kirjoitetaan todistus. Todistuksia kirjoitetaan kunkin kuukauden viimeisen kokonaisen viikon keskiviikkona. Opintosuoritusten tarkistamiseen on hyvä varata 1-2 viikkoa.