Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä


Aika ja paikka

 

19.3.2019 9.00-15.00 Helsinki

15.10.2019 9.00-15.00 Hämeenlinna

Osallistumismaksu 220 € + alv 24 % koulutuksen, materiaalit sekä kahvin / teen.

 

Kuvaus

Rohkeutta olla! Rohkeutta esiintyä?
Työelämän haasteet ovat muuttuneet. Tulevaisuuden työelämä vaatii yhä enemmän vuorovaikutusja esiintymistaitoja. Jokaiselle tulee eteen tilanteita, joissa pitää esiintyä tai olla toisten edessä. Näitä tilanteita voidaan kutsua haastavan vuorovaikutuksen tilanteiksi. Syke nousee, alkaa ahdistaa. Olenko minä jännittäjä tai introvertti? Stressi lisää valppautta esiintymisessä jos sitä
pystytään käsittelemään.
Esiintymisessä on myös kyse ajattelusta ja identiteetistä. Kuvittelemme usein, että esiintyessä ja hankalissa vuorovaikutustilanteissa meidän pitäisi olla joku muu. Päinvastoin, esiintyessä meidän pitäisi olla oma itsemme. Se vaatii rohkeutta, kykyä heittäytyä ja tulla tietoiseksi automatisoituneesta vuorovaikutuksesta ja omasta itsestään. Päätös yhteistyöstä ei perustu niinkään tietoon tai järkeen, vaan empatiaan ja samanaikaisuuteen, jotka saattavat syntyä jo muutamassa sekunnissa.
Rohkeus ja muutos vaatii tiedon lisäksi kokemusta. Sitä tämä koulutus tarjoaa.

Aamupäivä
Mitä vuorovaikutus on ja mitä meidän pitää tietää vuorovaikutuksesta?
Jussi Sudenlehti kirjailija, kouluttaja, psykoterapeutti, esiintyjä

Iltapäivä
Miten vuorovaikutuksessa ollaan ja miten esiinnytään?
Sami Saikkonen, esiintyjä, tanssija ja näyttelijä

19.3.2019 Helsinki
15.10.2019 Hämeenlinna

 

Lisätiedot asiakaspalvelusta Toimisto@psyk.fi tai 050-5765235.

Kouluttajat

Jussi Sutinen

Kouluttaja, psykoterapeutti ja kirjailija, joka on työskennellyt pitkään traumojen ja kriisien parissa. Sutinen on kirjoittanut lastenkirjoja ja tietokirjoja.

”Huomasin yhtenä päivänä, että trauman ja stressin hoidossa käytetyt harjoitteet ovat samoja mitä esiintyjillä ja teatterissa ja pyysin Samia mukaan.”

Sami Saikkonen

Sami Saikkonen on kaikkien tuntema tv-kasvo, näyttelijä ja kulttuurin tekijä. Energinen ja positiivinen Saikkonen on esiintymisen ammattilainen, ja tietää miten valmistautua lavalle ja miten keho toimii. Erityisesti vuodet kansallisbaletissa kertovat Saikkosen kyvyistä esiintyjänä, jonka on hallittava kehonsa. Saikkonen on myös erinomainen kouluttaja, joka saa ihmiset innostumaan heistä itestään. Lentäminen ja liikkuminen on auttanut Saikkosta selviytymään vaikeissa tilanteissa.

Ilmoittaudu

  • Laskun saajan tiedot