Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@psyk.pro. Peruutuksia ei vastaanoteta muilla tavoin, esimerkiksi puhelimitse. Lähetämme onnistuneesta peruutuksesta kuittauksen sähköpostitse. Jos et saa vahvistusta peruutuksen onnistumisesta, ole yhteydessä asiakaspalveluun puh. 010 2310 333.

Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, peruutuksesta ei koidu kuluja.

Jos osallistumismaksu on jo maksettu, on mahdollista ilman lisämaksua vaihtaa osallistuja, eli siirtää osallistumisoikeus toiselle henkilölle. Mikäli osallistumismaksu palautetaan, palautetaan kurssimaksu vähennettynä 20 euron käsittelykuluilla.

Jos peruminen tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan.

Jos osallistuja ei ilmoita peruutuksesta eikä saavu kurssille, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan.

Sairastumistapauksissa ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluun. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksen, joka osoittaa hänen olevan estynyt osallistumaan kurssille.

Nämä peruutusehdot koskevat kaikkia koulutuksia, mm. https://psyk.fi/kauppa/kurssit/videovalitteinen-vuorovaikutus-tyossa-ihmisen-yhteys-toiseen/ https://psyk.fi/kauppa/raataloidyt-tilauskoulutukset/psykososiaalinen-tuki-taydennyskoulutuspaiva/ https://psyk.fi/kauppa/kurssit/vammaistyon-psykologinen-tyokalupakki-2/ https://psyk.fi/kauppa/raataloidyt-tilauskoulutukset/nuorten-paihdeongelmat-ja-itseaan-vahingoittava-kaytos/